Menu weselne
Kryształowe
Aperitif
Wino musujące z cząstkami świeżej truskawki
Zupa
Toskański krem z pomidorów z pesto pietruszkowym i serem mozzarella
Danie główne
Kurczak faszerowany fasolką szparagową i pesto bazyliowym z puree ziemniaczanym i surówką colesław
Danie dla dzieci
Nuggetsy z piersi kurczaka z frytkami i mizerią
Deser
Bufet wybornych ciast z mazurskiej cukierni
Przekąski zimne
1. Śledź w trzech smakach
2. Smażona ryba na plackach ziemniaczanych z salsą paprykową
3. Rillets z kaczki na chrupiącej bagietce
4. Plater zimnych rozmaitości:
- aromatyczny schab w otoczce ziół
-ziołowa szynka Podkomorzego
-karczek szpikowany czosnkiem
-boczek marynowany
5. Domowe pasztety
6. Sałatka grecka
7. Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami ziołowymi
Dodatki
pieczywo, świeży pomidor i ogórek
Gorąca potrawa
Serwis rosyjski / wszystko jest wstawione w stół na platerach/ godzina ….
Kurczak w białym winie, miodzie i imbirze podany z jabłkiem pieczonym i surówką z marchewki
Pierś z kurczaka faszerowana pomidorami i serem mozzarella z opiekanymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
Serwis rosyjski / wszystko jest wstawione w stół na platerach/ godzina ….
Karkówka pieczona w sosie BBQ z grillowanymi warzywami
Roladka schabowa nadziewana pieczarkami z gotowanymi ziemniakami i surówką wiosenną
Oczepiny/Tort
Ku pokrzepieniu ciała i ducha godz ......
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem
Napoje
-gorące / kawa i herbata /
-zimne / woda, soki, napoje gazowane /
wiejski stół: 3000zł